icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Els Moixiganguers fan una crida a participar en els assajos de dimecres i divendres per assolir la torre de vuit

Els morats volen tirar a plaça el dos de vuit, un castell que es necessita de folre, i és per això que necessiten un extra de gent que pugui formar el folre i la pinya d’aquest castell. Els Moixiganguers tenen la construcció molt ben treballada, però necessiten gent que s’impliqui per poder assolir l’objectiu. D’aquesta manera fan una crida als igualadins i igualadines a participar a l’assaig de dimecres i divendres a Cal Tabola per preparar la Diada de Cal Tabola de diumenge. Aquells que participin en els assajos podran formar part de la pinya el diumenge, se’ls regalarà una samarreta dels Moixiganguers i tindran una consumició en l’assaig de divendres.

Al mateix temps, aquelles entitats igualadines i anoienques que aconsegueixin dur més de 10 membres a l’assaig i a la diada de diumenge podran guanyar 150 euros de compra en comerços col.laboradors amb els morats.

L’actuació d’aquest diumenge (12:00h) a la plaça de Pius XII celebrarà el quart aniversari de l’actual local dels Moixiganguers, Cal Tabola. També hi seran els Castellers de Lleida i els Margeners de Guissona.

tornar_radioIgualada