icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Moixiganguers revaliden la bona actuació d’Igualada a la plaça del Mercadal de Reus

Aquest dissabte, a la diada dels Xiquets de Reus, els igualadins van fer gala del bon moment en què es troba la colla i van repetir l’actuació que havien fet a casa el diumenge anterior.

A primera ronda, després del 4 de 7 amb pilar dels Xiquets i el 4 de 6 amb pilar de Gràcia, els morats van descarregar la torre de 7. La segona ronda començava amb un 2 de 7 dels locals, seguit per un 4 de 7 dels blaus i acabava amb l’únic castell de 8 que es va veure a plaça, el 4 de 8 dels Moixiganguers. A la tercera, els reusencs van descarregar el 5 de 7, els barcelonins el 3 de 6 i la colla igualadina culminava l’actuació amb el 7 de 7. La diada va acabar amb un pilar de 5 dels morats i dos dels de Reus seguits dels pilars de 4 de les tres colles.

D’aquesta manera, els Moixiganguers, que van reunir gairebé 170 camises a plaça, revalidaven els castells estrenats a Igualada, a la diada de la colla, i ja miren cap a futures actuacions amb objectius més ambiciosos, però, ni molt menys inassequibles tenint en compte el nivell que mostren en els assajos. La següent data al calendari dels morats és el diumenge 7 de novembre que actuaran a Terrassa i esperen, com a mínim, repetir per tercer cop l’actuació d’aquest cap de setmana i seguir demostrant que, malgrat l’aturada, els castells segueixen vius a Igualada.

tornar_radioIgualada