icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Mossos d’Esquadra alerten de l’increment de les estafes relacionades amb la COVID19

L’agent de relacions amb la ciutadania dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada, Rubèn Rubio, ha explicat a Ràdio Igualada que la pandèmia ha fet emergir un seguit d’estafes relacionades amb la COVID19 i amb les vacunes contra el coronavirus. L’agent comenta que hi ha persones que truquen a les cases, i també de manera presencial, oferint la vacuna per la COVID. Els Mossos d’Esquadra recorden que la vacuna de la COVID19 és totalment gratuïta, i que serà el nostre CAP de referència qui informarà als ciutadans sobre com i quan ens posaran la vacuna.

L’agent de relacions amb la comunitat apunta que els estafadors busquen, majoritàriament, persones grans i que viuen soles. És per això que es demana no obrir ni deixar entrar al domicili a persones que ens ofereixen vacunes o qualsevol altre producte. Es recomana, en el cas que sigui un servei oficial, que es programi la visita amb la presència dels fills o filles.

Per acabar, l’agent Rubèn Rubio demana que es faci pedagogia amb les persones grans, i explica que cal evitar renyar-los si han estat víctimes d’una estafa. Només amb pedagogia s’aconseguirà evitar aquestes situacions, ja que si se’ls renya, en una propera ocasió, potser no ens expliquen el què ha passat.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada