icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra desarticulen un grup criminal que cometia robatoris a l’interior de vehicles de l’Anoia

Agents de la comissaria d’Igualada van detenir entre el 18 i el 19 de maig tres homes i una dona, d’entre 23 i 29 anys, com a presumptes autors de tretze delictes de robatori amb força a interior de vehicle i pertinença a grup criminal. Se’ls acusa de tretze robatoris comesos no només a l’Anoia, també a les comarques del Bages, el Vallés Occidental i el Vallés Oriental.

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta a principis de maig arran una sèrie de robatoris amb força a interior de vehicles a la comarca de l’Anoia. Durant la investigació els mossos van determinar que tots els fets es produïen en aparcaments d’àrees de servei o restaurants propers a vies ràpides, com autovies i autopistes. Els autors sempre actuaven a l’hora de dinar, quan els propietaris dels vehicles es trobaven a l’interior del restaurant. Accedien als pàrquings en cotxe per cometre els robatoris de manera ràpida. Trencaven un dels vidres posteriors del vehicle i sostreien els objectes del seu interès. Mentrestant, un dels membres del grup vigilava i els esperava dins del cotxe per fugir ràpidament del lloc sense ser sorpresos.

El grup, que està format per quatre persones, està implicat en tretze robatoris amb força a interior de vehicle a les poblacions de Castellolí, El Bruc, Marganell, Monistrol de Montserrat, Manresa, Santa Eulàlia de Ronçana, Terrassa i Cerdanyola del Vallès. El passat 18 de maig els investigadors van localitzar i detenir tres dels presumptes autors a Sant Fost de Campsentelles.

Les investigacions continuen obertes i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en més casos comesos arreu de Catalunya. Els detinguts van passar entre el 20 i 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès i Badalona.

tornar_radioIgualada