icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra desarticulen una organització criminal que es reunia a la Torre de Claramunt

Es tracta de divuit membres d’una banda especialitzada en realitzar robatoris violents i assalts a traficants. El grup va retenir i torturar dos empresaris de Barcelona, en una zona boscosa de la localitat de la Torre de Claramunt, amb la finalitat d’apropiar-se dels diners que havien obtingut d’una venda immobiliària. Els assaltants no van aconseguir el seu objectiu i finalment van alliberar els dos homes al mig del bosc. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació que va permetre determinar que els autors de l’assalt era un grup perfectament organitzat, especialitzat en els robatoris amb violència a interior de domicili i en la realització d’assalts a narcotraficants. El 17 de gener es va establir un dispositiu que va comportar la detenció de 18 membres de l’organització i es van realitzar nou entrades a domicilis de diferents localitats, entre elles La Torre de Claramunt, on també es va entrar a tres tallers.
Durant els escorcolls es van intervenir armes de foc, armilles antibales, acreditacions policials, manilles, esprais de defensa i substàncies estupefaents. També es van localitzar i desmantellar sis plantacions de marihuana a les localitats de les Pinedes d’Armengol, la Pobla de Claramunt i Castellolí.

El dia 19 de gener van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó per nou d’ells i llibertat amb càrrecs per a la resta.

tornar_radioIgualada