icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes, a Piera, per quinze robatoris en obres en construcció a diferents municipis de Catalunya, entre ells de l’Anoia

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Igualada han detingut tres homes, de 42, 36 i 26 anys, com a presumptes autors de deu delictes de robatori amb força, quatre delictes de furt, un robatori interior de vehicle i pertinença a grup criminal.

La investigació es va iniciar al mes de febrer quan es va produir un robatori amb força en una construcció de Prats de Rei. Els autors van accedir al recinte de l’obra i un cop dins van sostreure diversos tipus d’eines per a la construcció. Els mesos següents els investigadors van tenir coneixement de més fets delictius amb una metodologia semblant. Al llarg de la investigació els mossos van constatar que es tractava d’un grup criminal especialitzat, que es dedicava a cometre robatoris en obres i després venien les eines i la maquinària robada en punts de receptació, o bé, les enviaven a altres països.

Els investigadors van aconseguir vincular el grup criminal amb quinze robatoris i furts comesos entre el febrer i el juny, a diferents llocs del territori català, entre ells els municipis anoiencs de Prats de Rei, Piera, Masquefa i Santa Margarida de Montbui.

El passat 31 de maig els Mossos van aturar un camió, a l’interior del qual hi havia la furgoneta dels detinguts amb més de vuitanta objectes sostrets, valorats aproximadament en 500.000 euros. Finalment, el passat 13 de juny es van detenir a Piera els tres integrants del grup, els quals van passar el 15 de juny a disposició judicial davant del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

tornar_radioIgualada