icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones per divuit robatoris amb força a l’interior de domicilis a l’Anoia

Els agents de la comissaria d’Igualada, juntament amb la Policia Local de Piera, van detenir entre el 25 i el 31 de març, una dona de 44 anys, veïna de Piera, i dos homes, de 35 i 36 anys, veïns de Piera i Masquefa, com a presumptes autors de divuit robatoris amb força a interior de domicilis de les urbanitzacions de Can Bonastre i Can Claramunt, situades a Piera. A un dels homes detinguts  també se li imputa un delicte de robatori amb violència. En tots els robatoris el modus operandi era molt similar. Accedien als habitatges forçant una finestra o una porta i, un cop dins, sostreien objectes de valor, com ara televisors, càmeres de fotos i vídeo, ordinadors, joies, roba i eines. Després de diverses indagacions la unitat d’investigació va localitzar i detenir entre el 25 i el 31 de març els tres presumptes autors dels fets.

Als tres detinguts se’ls imputen divuit robatoris amb força a l’interior de domicilis de Piera comesos entre l’abril del 2014 i el març de 2015. Per altre banda, a un dels detinguts també se li imputa un delicte de robatori amb violència per sostreure la bossa de mà violentament a la víctima. La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres robatoris.

Un dels detinguts va ingressar a presó després de passar a disposició judicial. L’altre va quedar en llibertat amb càrrecs, i la detinguda va quedar amb llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se al jutjat quan sigui requerida.

tornar_radioIgualada