icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen un fals mecànic per estafar 2.800 euros a un home d’edat avançada a #Igualada

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir el dia 15 de març un home de 32 anys, veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

El passat 30 de setembre, pels volts de les dotze del migdia, un home de 91 anys va ser víctima d’una estafa a Igualada. Circulava amb el seu vehicle per la localitat d’Igualada quan una persona li va fer indicacions perquè s’aturés ja que el seu vehicle tenia una avaria. L’home no va fer cas i va continuar la marxa, però poc després dues persones més li van fer senyals perquè parés.

Finalment, un home el va aturar i li va dir que era mecànic. Li va dir que tenia un problema a les rodes que si volia li podia reparar allà mateix. La víctima en veure que l’home portava un mono de treball amb el logotip d’una empresa va acceptar la reparació.

El mecànic amb l’ajuda d’una altra persona van alçar el vehicle amb un gat i van realitzar la reparació. Al finalitzar, li van dir que el cost era de 2.800 euros. La víctima va anar a buscar els diners i va pagar-los la reparació.

Uns dies després l’home va anar al concessionari on li van dir que no li havien fet cap reparació. Davant d’això l’home es va adonar que havia estat víctima d’una estafa i va denunciar els fets als mossos d’esquadra.

Després de diverses gestions els mossos van identificar el principal autor, el qual va quedar detingut el passat 15 de març a Igualada. El detingut, amb antecedents per fets similars, va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

tornar_radioIgualada