icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen una dona per sostreure joies i diners d’un pis de Vilanova del Camí

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir el passat 17 de març una dona, de 28 anys, veïna Roda de Ter (Osona), com a presumpta autora d’un delicte de furt.

El passat 10 d’octubre una veïna de Vilanova del Camí, de 74 anys, va denunciar un furt dins de casa seva. Segons la víctima, una dona va trucar el timbre de casa seva i li va dir que netejant li havia caigut una peça de roba a la seva terrassa. La víctima va acompanyar la dona a la terrassa i va deixar la porta del pis oberta.

Quan va arribar a la terrassa va veure que allà no hi havia res, però la dona li va donar conversa una estona i després va marxar. Tot seguit, la víctima va anar a l’habitació i va veure que aquesta estava regirada, que li havien sostret joies i diners.

Arran d’aquests fets es va obrir una investigació que va determinar que la presumpta autora era coneguda per dedicar-se aquest tipus de fets delictius. Finalment, va ser localitzada i detinguda el passat 17 de març a Vic.

La detinguda, amb antecedents per fets similars, va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.

 

tornar_radioIgualada