icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Margarida de Montbui detenen quatre homes per intentar robar en una escola

Agents de la comissaria d’Igualada, juntament amb agents de la Policia Local de Montbui, van detenir entre el 15 i 16 de gener, quatre homes d’entre 25 i 34 anys com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb força a una escola de Montbui.

El fets van tenir lloc el passat 15 de gener quan els mossos van rebre l’avís de la Policia Local de Santa Margarida de Montbui que a través de les càmeres de vigilància havien vist uns individus amb passamuntanyes dins del perímetre d’una escola. Un cop allà, mentre inspeccionaven el recinte, van observar cinc individus que saltaven la tanca per fugir i llençaven una motxilla. Agents dels dos cossos van córrer darrera d’ells i van poder interceptar i detenir a tres dels cinc individus implicats.

Els lladres havien forçat un dels accés de l’escola i havien entrat en diferents despatxos. Per altra banda, la motxilla que havien llençat al terra duia una palanca, guants, tornavisos entre d’altres objectes per perpetrar robatoris. Durant l’escorcoll dels detinguts, els agents van localitzar les claus d’un vehicle que estava estacionat just darrera de l’escola. Aquest vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal per buscar proves i identificar la resta dels lladres. L’endemà, un home es va presentar a dependències de la  Policia Local de Santa Margarida de Montbui per tal de recuperar el seu vehicle. Els agents el van reconèixer com un dels individus que havia fugit el dia anterior i el van detenir.

Els detinguts, van passar entre el 16 i 17 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

tornar_radioIgualada