icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos treballen amb la hipòtesi d’una violació grupal en el cas de la menor trobada inconscient a les Comes d’Igualada

Els Mossos d’Esquadra investiguen des del matí del dia 1 de novembre una violació a una menor de 16 anys a la ciutat d’Igualada. La gravetat de les ferides causades a la jove fa pensar a la policia que ha estat víctima d’una violació en grup, tot i que per ara no s’ha pogut confirmar aquest aspecte. La menor es troba ingressada a l’UCI de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a Ràdio Igualada, la matinada de l’1 de novembre un persona va trobar la menor al carrer d’Itàlia del polígon de les Comes de la ciutat d’Igualada amb símptomes molt clars d’haver estat víctima d’una violació. Els Mossos van rebre l’avís a les 7:30h del matí del primer dia de novembre. Al veure l’estat de la noia se la va traslladar d’urgència, primer a l’Hospital Universitari d’Igualada, i posteriorment es va decidir el trasllat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Per la seva banda, el digital Eix Diari ha publicat que la jove és resident a Masquefa, i que en el moment de l’agressió es dirigia cap a l’estació de tren per anar a Vilanova i la Gletrú a visitar a la seva mare. El digital explica que la jove pateix ferides molt greus, i cita fonts properes a la víctima per detallar que la jove havia sortit de festa i va ser abordada per una o més persones quan es dirigia cap a l’estació.

Aquest dimarts al vespre, es va convocar una concentració a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada per rebutjar i condemnar la violació que ha patit la jove.

 

tornar_radioIgualada