icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els municipis de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena sumen forces per atreure inversions al territori

Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Castellolí i Jorba han començat a treballar plegats, a través de la nova Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la Mancomunitat. Una iniciativa que ja ha entrat en funcionament i que té per objectiu atreure inversions i activitats productives a la Conca d’Òdena. D’aquesta manera, des d’aquest espai, situat al centre d’Innovació i Serveis a les Empreses de Vilanova del Camí, es treballa per donar a conèixer els polígons de la Conca d’Òdena, i d’aquesta manera captar noves inversions.

Segons el tècnic responsable d’aquesta oficina, Xavier Marginet, la finalitat de la nova Oficina de Captació d’Inversions Empresarials és crear llocs de treball i disminuir l’impacte de la crisi a la Conca. Marginet assegura que si aconsegueixen captar noves empreses es podrien generar més d’un miler de llocs de treball. Aquest nou servei vol també donar visibilitat i posar en relleu els trets distintius de l’Anoia, com ara, la seva posició estratègica, la disponibilitat de sòl industrial i la seva tradició industrialista. El tècnic de l’oficina ha destacat però, que el més important de tot plegat és que tots els municipis de la Conca vagin a una en aquest projecte.

Per la seva part, l’alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teodoro Romero, ha assenyalat  que els beneficis que comportin la captació de noves empreses, sigui al polígon que sigui de la Conca, es repartiran entre els diferents ajuntaments de la Mancomunitat.

S’espera que aquesta nova Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la Mancomunitat pugui donar els primers resultats concrets en benefici de la Conca d’Òdena i la Comarca de l’Anoia aquest mateix any,  tot i que s’estima el temps orientatiu per a la concreció d’inversions de cert impacte entre un any i mig i dos anys.

tornar_radioIgualada