icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els municipis de l’Anoia reduiran la factura energètica en més de 500.000 euros, gràcies al pla de xoc de la Diputació de Barcelona

El ple de la Diputació va aprovar el passat dijous una línia d’ajuts de 50 milions d’euros per finançar projectes d’energia verda als municipis de la demarcació de Barcelona. Aquests diners ajudaran a finançar instal·lacions de plantes fotovoltaiques, calderes de biomassa i milloraran l’eficiència de l’enllumenat públic amb LED.

D’aquest pressupost, més d’1,8 milions d’€ es destinaran a l’Anoia, on ajudaran a reduir en més de 500.000 euros la factura energètica anual dels municipis. A més, aconseguiran un estalvi energètic equivalent al consum de 183 llars durant un any. També implicarà un estalvi anual d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle de més de 640 tones de CO2.

El programa beneficiarà un total de 147 municipis de la demarcació de Barcelona, que han formulat 256 peticions (149 corresponents a energia fotovoltaica, 63 d’enllumenat públic, i 44 de calderes de biomassa).

tornar_radioIgualada