icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Pastorets d’Igualada celebren la seva 60a edició

El Grup de Teatre Esbart Igualadí ha presentat, aquest dimarts a l’Ateneu Igualadí, el seixantè aniversari d’Els Pastorets d’Igualada. Els organitzadors, que volen repetir l’èxit d’assistència de l’any passat amb més de 1.900 espectadors, han dissenyat un seguit d’activitats paral·leles a les representacions per celebrar aquest aniversari. Precisament, un dels actes més destacats serà la representació, el dia 29 de desembre, a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, de l’Infern més gran de Catalunya.

En aquesta edició el programa de mà, dissenyat per Jordi Solà, presenta un aire més teatral i infantil; i incorpora una Auca amb versets d’Antoni Dalmau i il·lustracions de Joan Sallent. Il·lustracions que, com explica Jordi Solà, s’han utilitzat també en la primera aplicació mòbil (App) dels Pastorets.

La primera de les representacions de Els Pastorets es durà a terme el 23 de desembre a 3/4 de dotze del migdia en versió reduïda, i el 26 de desembre en versió completa a 2/4 de sis de la tarda. Les entrades, es poden adquirir a través de la nova App o del portal web (també renovat) de Els Pastorets d’Igualada, www.elspastorets.com.

tornar_radioIgualada