icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Pastorets d’Igualada ja estan a punt un any més

El Grup de Teatre Esbart Igualadí representa des de l’any 1959 Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Enguany, encara marcat per la Covid-19, el Teatre Municipal l’Ateneu es prepara per presentar un any més aquest tradicional espectacle.

El 2020 es van haver de reinventar amb motiu de la pandèmia i aquest Nadal esperen poder actuar amb més normalitat. El director de l’Esbart Igualadí, Francesc Ferrer declara que “l’any passat els vam poder aguantar amb una versió que vam improvisar amb personatges en directe i vídeo. Aquest any la idea és tornar-los a fer al 100% i esperant que hi hagi la màxima afluència.

L’any passat van actuar sis persones en directe i dues més en moments puntuals, enguany compten amb una cinquantena de persones en moviment. El nombre d’actors, on s’inclouen membres de l’Esbart Igualadí i d’altres entitats que també hi participen, s’ha vist marcat per l’orientació de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, que recomana no superar aquest nombre de persones.

Es duran a terme 5 representacions en 4 dies diferents i en dues modalitats. Les dues sessions completes, de 3 hores de durada cadascuna, seran el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, i el 2 de gener a 2/4 de 6 de la tarda. I les sessions reduïdes, de 2 hores de durada cadascuna, seran el 2, 9 i 16 de gener a 3/4 de 12 del matí.

Podeu trobar tota la informació sobre l’espectacle i reservar la vostra entrada a www.elspastorets.com, www.teatremunicipalateneu.cat o al Punt d’Informació Cultural i Turística.

 

tornar_radioIgualada