icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Pets, Txarango, La iaia, Mazoni i La troba Kung-Fú seran alguns dels protagonistes de la 26a edició de l’Anòlia

La vint-i-sisena edició de l’Anòlia, que es farà a Igualada del 12 al 27 de juliol, inclourà una setzena d’actuacions, entre les quals destaquen, els concerts de Txarango, Els Pets, La iaia, Mazoni i la Troba Kung-Fú. El certamen de pop rock català s’encetarà el 12 de juliol amb el concert de Txarango i Germà Negre, que servirà per tancar també l’European Balloon Festival. Pel que fa les novetats de l’Anòlia d’aquest any cal destacar l’ampliació de l’oferta musical amb l’Anòlia Xics, que inclourà l’actuació de Macedònia, i l’Anòlia a la Fàbrica, que es farà al patí de La Cotonera, i que neix amb la intenció de ser un trampolí per als grups emergents de la nova escena catalana.

Del 17 al 19 de juliol, l’Anòlia a la Fàbrica 2014 inclourà els concerts gratuïts d’Ariadna Bonet i Cels Burgès, Ramon Mirabet, Adriana Muntané, Cesk Freixas, Renaldo & Clara i Pribiz. Pel que fa els concerts de pagament del festival, es faran als Jardins de la Sala, del 24 al 27 de juliol i tindran com a protagonistes Buhos, La Troba Kung-Fú, Eric Fuentes, Mazoni, La iaia, Joan Colomo, Els Pets i Macedònia.
Tota la informació d’aquest festival, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada, amb la direcció musical del Grup Enderrock, es pot trobar al web de l’ajuntament www.igualada.cat. Pel que fa les localitats es poden adquirir al portal www.codetickets.com, a la botiga Posa’l Disc, a Eventsi al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada. També hi ha un abonament a un preu únic de 15 euros, que dóna accés a les set actuacions dels jardins de La Sala.

 

tornar_radioIgualada