icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els positius de Covid-19 augmenten de manera alarmant a #Igualada en els darrers dies

Aquest dilluns el risc de rebrot és de 672 quan el diumenge era de 566. En aquest mateix sentit, el risc de transmissió també ha pujat notablement. Actualment és d’1,16 mentre que el dia anterior era d’1,09.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha posat èmfasi en que aquestes dades són preocupants. En aquest sentit ha explicat que les dades del Servei Català de la Salut indiquen que Igualada és “la segona ciutat catalana de més de 40.000 habitants amb més casos positius diagnosticats de Covid-19 en les dues darreres setmanes amb una xifra de 576 per cada 100.000 habitants.

Des de l’Ajuntament han analitzat les dades que van sortir el primer mostreig de PCR i tests d’antígens que es van fa la ciutat durant la darrera setmana. Castells ha explicat que “de cada cent proves que es fan dotze surten positives, de manera que aquesta és una dada alarmant”. Amb tot, ha insistit que “no ens trobem als nivells del mes de març ni de l’octubre, que també va ser un moment molt complicat. Ara bé, l’Ajuntament sempre ha estat en aquells moments al peu del canó i ara toca prendre decisions. Esperem que també les prengui l’organisme competent que és el govern de la Generalitat”.

tornar_radioIgualada