icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Premis Ciutat d’#Igualada d’enguany inclouran novetats en els apartats de fotografia, disseny i composició musical

L’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de diferents entitats promotores i persones a títol individual, ja té a punt les bases de la 27a edició dels Premis Ciutat d’Igualada.  El certamen d’aquest any agruparà com és tradicional els 9 premis existents, que tenen per objectiu promoure la creació artística, cultural i social, així com reconèixer els principals creadors, tant en l’àmbit local, com nacional i internacional.

Pel que fa a les novetats d’aquesta edició, la més notable és el canvi de format del premi de fotografia Procopi Llucià, que passa a ser totalment digital. Altres premis que presenten alguns canvis en la convocatòria d’aquest any són el Premi de Disseny Gaspar Camps, que estarà dedicat als treballs de disseny gràfic i el premi de Composició Musical Paquita Madriguera, que limitarà la composició a petit conjunt de cambra infantil, i a composicions d’una durada d’entre 5 i 10 minuts, orientades a ser utilitzades per les escoles d’ensenyaments musicals. La resta de premis –Premi d’Honor, Art Digital, Compromís Social, Disseny i Poesia– mantenen les seves bases sense canvis substancials.

Per tal de difondre els premis, s’ha creat una nova imatge, obra dels dissenyador igualadins Nil Morist i Marina Camprubí, de Renec! Taller Gràfic.

Les bases de les diferents convocatòries dels Premis Ciutat d’Igualada es poden consultar en web de l’Ajuntament  www.igualada.cat També es pot demanar més informació al correu electrònic cultura@aj-igualada.net. El termini general de presentació de les obres dels Premis Ciutat d’Igualada finalitza el dia 18 de setembre de 2022. El veredicte i el lliurament dels premis es durà a terme el diumenge dia 20 de novembre de 2022 al Teatre Municipal l’Ateneu.

tornar_radioIgualada