icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Premis Ciutat d’Igualada reten un merescut homenatge a Antonia Enrich Solà i Feliu Formosa i Torres com a Premis d’Honor 2023

Antonia Enrich i Feliu Formosa van rebre durant la cerimònia dels Premis Ciutat d’Igualada el Premi d’Honor de la Ciutat. Aquest va ser un dels moments més emotius de l’acte d’entrega dels premis. Un altre dels moments més colpidors van ser els reconeixements pòstums a Pere Pascual i Domènech, Josep Valls i Santané, Jesús Enrique de Pedro i Josep Bros i Bros. Tot plegat amb l’acompanyament musical de la cantant i pianista Clara Peya.

Pel que fa els veredictes dels Premis Ciutat d’Igualada 2023 va quedar així:

1r Premi de composició musical Paquita Madriguera per “La suite del Fènix” del compositor de Barcelona Andreu Domènech Amador.

Pel que fa el Premi de disseny Gaspar Camps, enguany amb dues categories. El 1r Premi de disseny industrial de producte 2023, és per “ESTUDI RIBAUDÍ” pel seu treball que combina l’artesania i el disseny, amb l’ús de materials locals com la pell d’Igualada. I el 1r Premi de Projectes d’Interiorisme 2023, recau en l’estudi “CODI INTERIOR DESING”.

El primer Premi Jaume Graells d’Art Digital, ha anat a parar a l’obra: Adán de l’autor Ambrosio-José López González de Madrid. Pel que fa el 1r premi de fotografia Procopi Llucià 2023 a la col·lecció presentada pel fotògraf Toni Barbany Bosch.

El 1r Premi d’investigació Jaume Caresmar ha estat per la investigació “LA IDEAL, memòries d’una fàbrica , una família i un temps”, de l’autor igualadí, Nil Mercader Talló. Finalment el Premi Mossèn Còdol al compromís social i cívic 2023 ha estat per l’entitat ASSOCIACIÓ DCA (dany cerebral adquirit) Anoia, pel seu projecte de compromís en l’atenció de les persones que han patit dany cerebral adquirit.

 

tornar_radioIgualada