icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Els Premis Neptú distingiran el proper diumenge, 8 de març, els millors esportistes d’Igualada

El Teatre Municipal l’Ateneu acollirà el proper diumenge, 8 de març, la cerimònia de lliurament dels Premis Neptú, els guardons que anualment reconeixen els millors esportistes, tant escolars com membres d’entitats i clubs, a la ciutat d’Igualada.

La cerimònia, seguint el format engegat l’any 2012, es dividirà novament en dues parts: a les 17h, el protagonisme serà per als esportistes dels centres escolars de la ciutat i a continuació, a les 19h, l’atenció se centrarà en els esportistes que formen part d’entitats i clubs igualadins. En aquesta ocasió, la gala estarà animada per l’Escola Atrezzo, els ballarins de Quality Dance Studio i la cantant Txell Sust. La presentació anirà a càrrec de la periodista de Televisió de Catalunya, Laia Ferrer.

En aquesta edició, els nominats a millor esportista masculí són Joan Masip (Club Ping Pong Igualada), Eduard Viles (Club Atlètic Igualada) i Jordi Viladoms (Moto Club Igualada) i, en categoria femenina, Ariadna Ramos (Club Atlètic Igualada), Laura Orgué (Club Esquí de Fons Urgellet Cerdanya) i Eva Domingo (Anoia Golf Club).

En esports d’equip, els candidats masculins són Òscar Llordés (Igualada Volei Club), Ton Baliu (Igualada Hoquei Club), i Marc Sellarès (Unió Esportiva Llagostera) i, les femenines, Teresa Bernadas (Club Patín Alcorcón), Mariona Marsal (Club de Futbol Igualada) i Elisenda Font (Club Patí Masnou).

tornar_radioIgualada