icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Premis Neptú tornen diumenge en una edició especial de reconeixement als clubs esportius i als centres educatius

La cerimònia es durà a terme al pati del Museu de la Pell i a diferència d’altres anys no es lliurarà cap premi. En comptes d’això, s’atorgaran guardons d’agraïment especial que ha il·lustrat el dissenyador i professor de La Gaspar Xavier Mula. Els premis Neptú comptaran també amb l’actuació d’un conjunt de l’Escola Municipal de Música i la visualització d’un vídeo de l’igualadí Santi Vidal, que plasmarà l’activitat esportiva que es fa a Igualada. L’acte començarà a les 18 h i serà presentat per Marta Cubí, que aportarà la seva vessant des de la part federada de l’esport i Laura Garcia que es centrarà en la part més pràctica de l’esport popular.

Els premis Neptú comptaran també amb l’actuació d’un conjunt de l’Escola Municipal de Música i la visualització d’un vídeo de l’igualadí Santi Vidal que plasmarà l’activitat esportiva que es fa a Igualada. Una de les parts importants de l’acte consistirà en la confecció d’una càpsula del temps. Aquesta càpsula contindrà els missatges que les entitats esportives vulguin fer arribar al seu jo del 2050, i serà dipositat a l’arxiu comarcal per custodiar-lo.

La tinenta d’alcalde, Patrícia Illa, ha posat en valor el “reconeixement que es farà a totes les persones i entitats que han donat suport a l’esport en aquesta època tant complexa i que han mantingut la pràctica esportiva com una prioritat amb l’esforç i el treball de tots”.

L’acte es durà a terme seguint els protocols vigents d’aforament i amb un màxim de 6 representants per entitat.

tornar_radioIgualada