icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els presidents Mas, Torra i Puigdemont mostren el seu suport a Marc Castells com a alcaldable de Junts per #Igualada

Davant d’un Teatre Municipal l’Ateneu ple de gom a gom, aquest dimarts al vespre, els tres darrers presidents de la Generalitat han volgut fer públic el seu recolzament a Marc Castells com a candidat a l’alcaldia d’Igualada de cara a les properes eleccions municipals. Puigdemont, a través d’una connexió en directe des de Brussel·les, ha assegurat que Castells és un gran alcalde perquè ha liderat la capital de l’Anoia endins i també de portes enfora, fent que la ciutat sigui un referent de la Catalunya que volem.

Pe la seva part, l’actual president de la Generalitat, Quim Torra, ha definit Marc Castells com “un torrent d’energia, que només pensa en Igualada” i ha destacat la importància que Junts per Catalunya obtingui uns bons resultats a les properes eleccions generals, municipals i europees per seguir amb el procés d’independència.

En el seu torn, el president Artur Mas ha fet una comparació futbolística entre Castells i Messi. Segons Mas, a Igualada, es tracta que Castells toqui el màxim de pilotes possibles perquè les coses vagin bé, ja que el més probable és que si toca pilota, vagi a barraca.

Durant l’acte, Marc Castells, ha aprofitat per perfilar algunes de les línies principals del seu projecte per a Igualada, com ara, liderar les ciutats mitjanes del país, ser una ciutat de les persones, una ciutat amable i continuar potenciant la Marca Igualada. Castells ha anunciat també que de cara a l’any vinent s’ampliaran els estudis que ofereix el Campus Igualada-UdL amb uns nous estudis d’Administració i Direcció d’Empreses en anglès.

L’acte, que ha inclòs també la lectura d’unes cartes de suport a Castells de Quim Forn, Josep Rull i Jordi Turull, ha finalitzat amb una actuació musical en directe i el cant dels Segadors.

tornar_radioIgualada