icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els primers candidats i candidates comencen a votar a les #MunicipalsIGD

La primera en votar ha estat la candidata de Ciutadans, Carmen Manchón, que ha exercit el seu dret a vot al col•legi electoral de l’Escola Àuria. Manchón ha votat a 2/4 de 10 del matí.

El segon candidat en votar ha estat Jordi Cuadras d’Igualada Som-hi. Cuadras ha protagonitzat l’anècdota de la jornada perquè s’ha deixat el DNI a casa. El candidat ha votat una mica més tard del previst, després d’adonar-se que no portava el document que l’acreditava per votar. En uns minuts ha pogut fer efectiu el seu vot al col•legi electoral de l’IES Joan Mercader, i acompanyat per un bon nombre de membres de la seva candidatura.

Pel que fa la candidata de Poble Actiu, Neus Carles, ha votat a l’Ateneu. Ho ha fet a ¾ d’11 del matí. Carles també estava acompanyada per la número 2 de la llista, Eva Pedraza, i per un bon nombre de la candidatura de Poble Actiu. Una de les curiositats, en aquest cas, és que els apoderats i membres de la llista d’ERC sortien d’esmorzar a l’Ateneu minuts abans que arribés la delegació de Poble Actiu.

El candidat d’ERC ha votat al Garcia Fossas, i ho ha fet acompanyat per la consellera de Salut, Alba Vergés, i pels números 2 i 3 de la seva candidatura, Montserrat Argelich i David Prat.

tornar_radioIgualada