icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Els principals monuments d’Igualada disposaran d’un servei d’audioguies que donaran a conèixer la seva història

Es tracta d’un projecte de Ràdio Igualada, amb la col·laboració el departament de Turisme de la ciutat i l’empresa Instint, que permetrà, tant als ciutadans d’Igualada com aquells que vinguin de fora, conèixer més profundament alguns dels principals monuments i atractius turístics de la capital de l’Anoia. Així, per exemple, a espais com la Cotonera, la basílica de Santa Maria o l’Escorxador, el visitant hi trobarà un panell informatiu amb un codi QR. Fent la lectura d’aquest codi s’accedirà al nou servei d’audioguies Igda.cat, que també es podrà consultar accedint al web www.igda.cat.

La primera fase d’aquestes audioguies es posarà en marxa el proper mes d’octubre i inclourà 8 monuments de la ciutat. Aquests són: l’Origen d’Igualada i les Muralles, la Basílica de Santa Maria, la Plaça de l’Ajuntament, la Capella de la Mare de Déu de Montserrat, la Igualadina Cotonera, la Llar del Sant Crist, l’Escorxador i l’església de Sant Jaume Sesoliveres. L’any 2018 es preveu ampliar aquestes audioguies igda.cat a nous espais de la ciutat, entre els quals hi haurà, per exemple, el Cementiri Nou d’Enric Miralles.

Aquest nou servei d’audioguies Igda.cat, és una de les propostes emmarcades en el Pla de Turisme d’Igualada. L’empresa igualadina INSTINT ha col·laborat en el projecte elaborant una webapp que facilita a l’usuari l’accés als àudios i a la informació de l’audioguia.

tornar_radioIgualada