icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els sindicats se sumen al procés participatiu sobre el Pla director Urbanístic de l’activitat econòmica de la Conca d’Òdena i fan una crida a la participació

Els sindicats Comissions Obrers i UGT s’han sumat al procés participatiu sobre el Pla director Urbanístic de l’activitat econòmica de la Conca d’Òdena i animen a tots els agents socioeconòmics i a la ciutadania en general a participar. Aquest procés participatiu, que es va presentar fa uns dies, té com a objectiu recollir les necessitats i sensibilitats dels diferents agents socioeconòmics del territori i definir un model equilibrat, inclusiu i sostenible, que estigui consensuat.

Com a conseqüència del COVID-19, aquest procés participatiu es fa bàsicament de manera digital, a través del portal participa.gencat.cat, on es recull tota la informació del procés, com accedir-hi, qui hi pot participar i quins són els eixos del debat. Pel que fa a l’impacte del procés, des de la Direcció General de Participació s’ha explicat que es recolliran totes les propostes que faci la ciutadania. Cal destacar que els resultats del procés no seran vinculants, però s’explicarà de quina manera s’hauran incorporat les propostes de la ciutadania en el Pla Director i els motius de la seva inclusió o rebuig.

ENTREVISTA a Raquel Serra (Coordinadora de la Mancomunitat)

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada