icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

Els Socialistes d’Igualada proposen fer una consulta popular sobre la fusió dels municipis de la Conca d’Òdena

La formació considera necessari obrir un procés de debat, durant el qual s’analitzin tots els pros i contres, sobre la possibilitat d’unir tots els municipis de la Conca. Aquest procés tindria una durada d’entre un any i mig i dos anys, i un cop finalitzat els Socialistes d’Igualada volen fer una consulta popular per demanar als ciutadans la seva opinió sobre aquesta proposta.

D’altra banda, els Socialistes d’Igualada afirmen que si guanyen les eleccions, treballaran per millorar la transparència en la gestió dels afers municipals. En aquest sentit, segons Riba, proposen crear un mecanisme telemàtic que permeti als ciutadans controlar el pressupost municipal i conèixer quant i en què gasta els diners l’Ajuntament. Des dels Socialistes d’Igualada consideren també necessari impulsar noves fórmules de participació ciutadana. Segons el número 2 de la llista de la formació, Xavier Figueres, proposen crear assemblees obertes, on s’expliqui als veïns dels barris els diferents projectes de ciutat.

Per últim, la formació socialista reclama que l’Ajuntament faciliti la pluralitat informativa, tant en els mitjans públics com privats, i no substitueixi aquesta tasca amb butlletins municipals fets, al seu parer, a mida del govern.

tornar_radioIgualada