Els últims minuts condemnen l’Igualada Femení HCP a la pista del Mataró (4-1)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va perdre a la pista del Mataró per 4 a 1, però es manté la zona mitjana de la classificació de Nacional Catalana. L’equip igualadí va competir bé durant tota l’estona fins als últims minuts en què el Mataró va sentenciar el partit. A la mitja part, el resultat era favorable a l’equip del Maresme per 1 a 0, tot i que les igualadines van protestar que una bola havia entrat a la porteria contrària i en què l’àrbitre no va donar el gol. A l’inici de la segona meitat el Mataró va fer el 2 a 0 però la jugadora igualadina Lara Jaime va escurçar distàncies amb el que significava el 2 a 1. Als últims minuts, l’equip mataroní va marcar dos gols més que van deixar el resultat amb el 4 a 1 definitiu. El proper partit de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins serà a la pista del Manlleu B. El partit es jugarà diumenge i començarà a les 15.45h.