Els últims minuts passen factura a l’Igualada Rigat que acaba perdent contra el Calafell

L’Igualada Rigat ha perdut contra el Calafell per 4 a 3, tot i que anava per davant quan faltaven pocs minuts per acabar.

Els arlequinats s’han avançat als primers minuts gràcies a un gol d’Oriol Vives. Tot i així, el Calafell ha pujat a l’atac i quan portaven 12 minuts ha aconseguit l’empat a 1. Els igualadins han buscat un nou gol que els tornés a posar per davant, però l’equip del Baix Penedès ha fet el 2 a 1, un resultat que s’ha mantingut fins al descans. A la represa, l’Igualada ha sortit molt fort i als 5 minuts ha donat la volta al marcador i s’ha col·locat amb 2 a 3, gracies a dues dianes de Jordi Méndez i Tety Vives. Ara bé, el Calafell no s’ha resignat i en pocs minuts ha tornat a donar la volta al partit i s’ha situat amb 4 a 3, un resultat que ja ha estat definitiu.

Ara l’Igualada aparca l’OK Lliga perquè aquest dissabte disputarà el partit de tornada de la World Skate Europe Cup a la pista del Diessbach de Suïssa. A l’anada es va imposar per 4 a 1.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López