icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Emilio Morenatti, Mireia Comas, Jordi Borràs i Cèlia Atset debatran aquest dijous, a #Igualada, sobre els límits del fotoperiodisme

El Teatre Municipal l’Ateneu acollirà demà, a les vuit del vespre, la taula rodona “Fotografiar la realitat: quins son els limits?”. L’acte comptarà amb la participació d’Emilio Morenatti, director editorial i cap de fotografia d’Associated Press i Premi Pulitzer 2021; Mireia Comas, fotoperiodista freelance; Cèlia Atset, fotoperiodista i col·laboradora del Diari ARA i Jordi Borràs, cap de fotografia de LA MIRA. L’objectiu d’aquesta taula rodona és posar a debat aquelles preguntes que es fan tots els fotoperiodistes i que els ponents, gràcies a l’experiència i el treball diari, ens poden resoldre o interpretar. Preguntes, com ara, és el fotoperiodisme una interpretació de la realitat? Pot una imatge ser neutral? Quines conseqüències té publicar una imatge?

L’acte, organitzat per Anoiadiari, La Mira i Fineart, estarà moderat per Magda Gregori, redactora en cap del magazín  LA MIRA. L’entrada és gratuïta.

tornar_radioIgualada