icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les empreses de l’Anoia ja poden acollir en pràctiques l’alumnat del Grau TIC del Campus Igualada-UdL

El proper mes d’octubre, l’alumnat del Grau en Tècniques d’Interacció digital i Computació (GTIDIC) del campus igualadí s’incorporarà al món professional mitjançant un contracte remunerat de pràctiques amb una empresa del sector tecnològic. Combinarà la formació laboral amb la formació a les aules; una metodologia coneguda com a Formació Dual, pionera a l’Estat en l’àmbit de la informàtica i les TIC i que pretén facilitar l’accés al món laboral un cop finalitzats els estudis.

És per això que l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, que imparteix els estudis, ja ha obert convocatòria perquè totes les empreses interessades a incorporar aquest alumnat puguin fer arribar les seves ofertes de treball i iniciar, així, un procés de selecció on empreses i estudiants acordin la seva incorporació. El procés de presentació d’ofertes laborals i de selecció s’allargarà fins inicis de setembre, i es fa mitjançant correu electrònic. L’adreça de correu és eps.coordgtidic@udl.cat.

Els titulats disposaran d’uns sòlids coneixements de programació, posant l’accent en les aplicacions mòbils i web, tecnologies d’Internet, eines d’administració i seguretat de sistemes, disseny i desenvolupament d’interfícies. El grau s’enfoca en formar a professionals en el disseny, la creativitat, la innovació, la comunicació interactiva i l’experiència d’usuari, entre altres, per donar solucions als nous problemes de l’empresa.

tornar_radioIgualada