icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Empreses de l’Anoia col·laboren en una iniciativa de la UEA per donar bates de protecció al Servei d’Atenció Primària Anoia

Des de l’inici de la pandèmia del Coronavirus el material i equips de protecció han estat una de les necessitats més demanades pel personal sanitari. Cal tenir present que les bates impermeables són una peça d’indumentària essencial per al sector, en el context d’alarma que hi ha en aquests moments.

Des de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) s’ha impulsat una iniciativa per tal de recollir fons destinats a adquirir bates de protecció per al personal sanitari del Centre d’Atenció Primària Anoia. Són els metges i metgesses, infermeres i infermers i altres professionals, que fan atenció domiciliària, que vetllen per la gent de mobilitat reduïda, i que el seu paper ha estat clau durant els dies més crítics de la pandèmia, però també ho és actualment, i ho serà en un futur.

És per això que diverses empreses anoienques com Sofamel, Instal·lacions Parera, Macasa, Comercial Godó, Intarex i Dyneke, entre d’altres han col·laborat econòmicament i de manera altruista en aquesta iniciativa per tal de poder aconseguir el màxim de bates de protecció. En total s’han aconseguit 650 bates, que ha confeccionat l’empresa anoienca Dyneke, un de les col·laboradores.

Divendres passat es va fer el lliurament del material a través del president de la UEA, Joan Domènech, en representació de les empreses, que va entregar 650 bates a la directora del Centre d’Atenció Primària Anoia, Carme Riera. El president de la UEA ha agraït a totes les empreses que han col·laborat en aquesta iniciativa perquè han “aportat el seu granet de sorra a la situació d’emergència que vivim i demostrar el seu compromís amb el moment actual, amb la comarca i la seva gent”.

tornar_radioIgualada