icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

En el marc de la Festa Major, aquest dissabte arriba la 7a edició del festival #Igualada Rock City

Aquesta iniciativa, organitzada per l’Associació Rock City amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, se celebrarà a la zona del Rec, concretament davant del Museu de la Pell. El cartell de l’Igualada Rock City 2019 estarà format per 4 grups: Hamlet, Blowfuse, Imperial Jade, i The Capaces. Després de la magnífica acollida de les edicions anteriors amb grups com Crisix, La Banda Trapera del Río, ’77 Seventy Seven o Viva Belgrado, els organitzadors tornen a apostar per un atractiu cartell que inclou grups de diversos estils dins l’ampli ventall de la música Rock. L’entrada al festival serà gratuïta.

D’una banda Hamlet, està considerat com un dels millors grups de metal de la història d’aquest gènere musical a l’estat espanyol i vindran per primera vegada a Igualada a presentar el seu nou i aclamat disc “Berlín”.

Pel que fa Blowfuse és una banda molt jove de Barcelona que a base de punk rock, grunge, rock alternatiu i funk traslladaran el públic assistent a la dècada dels 90. A l’ Igualada Rock City presentaran el seu darrer treball discogràfic anomenat “Daily Ritual”.

Per la seva part, la jove banda del Maresme “Imperial Jade” fa rock clàssic amb arrels als anys 70. Després de tocar a festivals tan importants com el Rock Fest Barcelona o el Resurrection Fest, vindran a Igualada a presentar el seu aclamat nou vinil “On the Rise”.

Per últim, The Capaces és una explosiva banda de punk, hardcore i rock’n’roll que amb la impressionant cantant Martillo Capaces al capdavant i 6 discos publicats són tota una institució de la música underground de casa nostra. A la capital de l’Anoia presentaran el seu darrer disc “Rawness”.

tornar_radioIgualada