icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

En el marc de la Setmana de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament d’Igualada ofereix dos tallers gratuïts per fomentar la reparació i durabilitat dels objectes

Els tallers, un sobre la reparació d’aparells elèctrics i, l’altre, d’arranjaments de roba, es tracta de dos serveis que ofereix la Diputació de Barcelona per arranjar i transformar peces de roba i per reparar objectes que no funcionen.

La Setmana de la Prevenció de Residus se celebrarà del 20 al 28 de novembre i els tallers s’impartiran el dimecres 17 de novembre, de 10 a 13h a la zona d’aparcament del Mercat de la Masuca. Allà, s’hi trobaran dues furgonetes mòbils, el Reparatruck, on s’ensenyarà als participants a reparar els seus artefactes espatllats; i el Didaltruck, on es podran reparar o reconvertir peces de roba amb l’ajuda d’una modista, les eines i els mitjans necessaris.

El regidor de Sostenibilitat, Miquel Vives, ha explicat que “iniciatives com el Didaltruck i el Reparatruck ens ajuden a fomentar la prevenció de residus i la sensibilització ambiental, grans reptes de la nostra societat actual”.

Els dos projectes compten amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

tornar_radioIgualada