icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

En la darrera setmana, dues persones han mort per COVID-19 a l’Hospital d’Igualada i el centre suma 112 defuncions, però també 446 altes hospitalàries

Des de l’inici del brot de coronavirus han mort a l’Hospital d’Igualada 112 persones amb Covid-19. Dues d’aquestes defuncions s’han produït en la darrera setmana. Fins a aquests dimecres, el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha comptabilitzat 1.027 casos confirmats de coronavirus, 13 d’ells en les darreres 24 hores. Cal destacar, com a dada positiva que 446 persones han rebut l’alta hospitalària.

Pel que fa la situació de la UCI, aquest dimecres hi havia 6 pacients ingressats amb COVID-19 i 5 llits lliures. La situació a la resta de l’hospital també ha millorat i dels 197 llits del centre, en aquests moments 21 estan ocupats per casos de COVID-19 i es disposa d’un centenar de llits lliures. Des del Consorci Sanitari de l’Anoia assenyalen que la situació al centre fa uns dies que es manté a la baixa pel que fa la pandèmia i, en canvi, hi ha un lleuger augment de les Urgències i la programació de consultes i proves externes, no relacionades amb la COVID-19.

tornar_radioIgualada