icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

En marxa el pla d’asfaltatges 2022

Durant aquests dies s’estan asfaltant diversos carrers de la ciutat. Alguns d’ells importants com l’Avinguda de Barcelona i el Passeig Verdaguer. Com és habitual la campanya coincideix amb els primers dies del mes d’agost, aprofitant la disminució de la circulació i l’activitat a la ciutat.

El pla contempla l’asfaltatge de l’Avinguda de Barcelona des de la Carretera de Manresa fins al Carrer de Sant Josep i el Carrer de Santa Teresa del Carrer de Sant Francesc d’Assís al Carrer de Florenci Valls. I, també, diversos trams del Passeig Verdaguer. En total s’asfalten més de 20.000 metres quadrats de superfície amb un pressupost de 600.000€. Una xifra una mica superior a la d’altres anys.

La principal modificació és que el Passeig Verdaguer eliminarà els dos carrils i passarà a tenir-ne només un. Els asfaltatges d’aquesta important artèria també estan coordinats amb l’actuació que es du a terme als carrers de Cardenal Vives i de Misericòrdia que ja han començat la seva adaptació abans de connectar amb la Ronda Sud.

La majoria dels treballs quedaran enllestits en les properes setmanes.

tornar_radioIgualada