icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Engega la 19a edició del Zoom Festival

Aquest vespre s’inaugura l’edició del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya d’enguany. Durarà fins diumenge i serà en format híbrid, presencialment a Igualada i en línia per diverses plataformes.

L’estrena es durà a terme avui, a dos quarts de nou, a l’Ateneu Cinema, amb la projecció exclusiva del film El Metralla, coproduït per TV3 i La Drecera Produccions, dirigit per Jordi Roigé i protagonitzat per Joan Pera i Roger Pera. La pel·lícula és una comèdia sincera i humana ambientada en la Guerra Civil de 1936 i és la primera vegada que pare i fill comparteixen un projecte cinematogràfic.

La inauguració del certamen també comptarà amb el lliurament del Premi d’Honor Zoom 2021 al protagonista del film Joan Pera.

La resta de guardons es lliuraran a la gala de cloenda, aquest dissabte a dos quarts de deu del vespre, al Teatre l’Ateneu. Les entrades es poden comprar en línia a la pàgina web de l’Ateneu Cinema i a www.tiquetsigualada.cat, al preu de 4 euros.

Així mateix, s’ha fet públic el llistat amb els programes, documentals, sèries i pel·lícules seleccionades que opten a ser premiades. El podeu consultar, així com tota la informació sobre el festival, a la pàgina web www.zoomfestival.org.

tornar_radioIgualada