icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Enquesta sobre el bon ús dels antibiòtics

La Unitat de Farmàcia de l’Institut Català de la Salut de Catalunya Central (ICS) promou un estudi per esbrinar el coneixement que té la ciutadania sobre el bon ús dels antibiòtics. Fins el 23 juny es convidarà usuaris i usuàries dels CAP a respondre una  enquesta a través d’un codi QR, que els permetrà descobrir el grau de coneixement que tenen sobre la resistència als antibiòtics.

Aquesta iniciativa forma part d’un estudi impulsat per la Unitat de Farmàcia de l’ICS per esbrinar què sap la població sobre el consum d’aquest medicament i per ajudar a prendre consciència sobre la importància de fer-ne un bon ús perquè no perdin efectivitat.

L’enquesta, consta de sis preguntes i la persona que respongui podrà saber de seguida si la seva resposta és la correcta i si no ho és, se li indicarà l’adequada perquè la conegui. La mateixa enquesta, anònima i confidencial, també es podrà respondre a les farmàcies del territori.

Enllaç: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3CeUOw7TvEOMBv9yU2dv7M12rFRj95FFodSZP0fKExhUNFM3RFBDREhKRVM3Nzc0OUxGUUZYR05YRy4u&qrcode=true

tornar_radioIgualada