icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC) “alguns hauran d’explicar molt bé perquè van permetre la tramitació del Pla de Mobilitat en diferents votacions, i en la darrera hi van votar en contra”

El regidor d’ERC a Igualada, Enric Conill, a l’entrevista al d’Interès Municipal de Ràdio Igualada, apunta que el Pla de Mobilitat es va aprovar de manera definitiva perquè l’alcalde va aprofitar l’absència de la regidora Montserrat Argelich per fer ús del vot de qualitat. Va ser el vot de qualitat que va desfer l’empat a 10 vots. En aquest aspecte, Enric Conill, es mostrava molt crític amb l’acció de l’alcalde.

Per la seva banda, Conill explica que Igualada Som-hi haurà d’explicar molt bé el perquè van permetre inicialment la tramitació del Pla de Mobilitat, per votar-hi en contra al darrer moment. Conill comenta que era un secret a veus que l’alcalde utilitzaria el vot de qualitat aprofitant l’absència d’una regidora d’ERC. A la vegada insinua que Igualada Som-hi no hagués votat en contra del Pla si la regidora d’ERC hagués assistit al ple “per complir els acords que PSC i Junts tenen a Igualada, al CCA i a la Diputació”.

tornar_radioIgualada