icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC #Igualada ) “deixar fora Aigua és Vida, la PAH i CCOO de la Comissió de l’Aigua és una qüestió de voluntat política”

El portaveu d’ERC apunta que no és una qüestió jurídica perquè hi ha diferents interpretacions de la llei. Conill vol deixar molt clar que la decisió final d’excloure les entitats és estrictament política. El portaveu d’ERC explica que una de les solucions, en el cas que les entitats no formessin part de la Comissió de l’Aigua, era poder incloure, tal i com preveu la llei, un expert extern de les entitats a la Comissió de l’Aigua. Aquest darrer aspecte també va ser rebutjat pel ple. Conill diu que aquest fet demostra que estem parlant de voluntat política i no pas d’un tema jurídic. Conill, però, no es gaire optimista davant la possibilitat que les entitats puguin presentar al·legacions a l’acord de ple per poder incloure aquest aspecte.

El portaveu d’ERC no entén el posicionament d’Igualada Som-hi creant una taula sectorial on les entitats ja han dit que no hi assistiran. Segons Conill es tracta d’una solució pel govern, però no per les entitats.

tornar_radioIgualada