icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC) “el polígon d’ #Igualada necessita una intervenció, evident, però el govern torna a actuar sense pensar el global de la ciutat”

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Igualada, Enric Conill, deixa molt clar que el polígon de les Comes necessita una intervenció per ordenar aquesta zona, i solucionar els problemes de mobilitat i funcionalitat que hi ha en aquest indret. Conill, malgrat veure amb bons ulls que s’intervingui al polígon, apunta que el govern municipal comet sempre el mateix error. El republicà creu que el fet que no es pensi en la ciutat d’Igualada a llarg termini fa que aquestes obres puguin estar en contradicció amb allò que marqui un futur pla general. Conill acusa el govern de no pensar en global i això, pot condicionar el futur de la ciutat. Des d’ERC es considera que una cosa similar passa amb les polítiques d’habitatge. La formació considera que Igualada hauria de disposar d’un Pla Local d’Habitatge que marqui cada un dels passos que s’han de fer a vint anys vista.

Precisament, en matèria d’habitatge, Enric Conill considera que l’aposta que hauria de fer el govern per dotar la ciutat d’habitatge social passa per recuperar un munt de pisos buits. Conill ho va destacar en campanya electoral, i ho remarca ara “es volen construir promocions d’habitatge nou per destinar-lo a funcions socials, i no es pensa en actuar en aquells pisos que ja estan buits a la ciutat i podrien fer aquesta funció”. El portaveu d’ERC no veu malament que a llarg termini es planifiqui, dins d’un pla local d’habitatge, una construcció d’obra nova, però insisteix que, ara per ara, la prioritat ha de ser recuperar pisos buits i que s’estan degradant.

tornar_radioIgualada