icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC) “és una fal•làcia pensar que habilitar polígons industrials durà empreses a la Conca. No es pot fer una lectura tant simplista”

El portaveu d’ERC, Enric Conill, apunta que cal que el territori, totes les administracions i agents econòmics, s’asseguin en una taula i defineixin conjuntament l’estratègia en aquest àmbit. Pel que fa Can Morera, Conill considera que pot ser una bona opció traslladar les hectàrees previstes en aquesta zona a l’entorn de l’aeròdrom, però matisa que el més important és “per fer què?”. Conill afirma que aquest és un dels grans problemes, i apunta que en cap moment s’està informant al territori sobre el què es vol fer.

El portaveu d’ERC també ha sortit al pas de les declaracions de l’alcalde d’Igualada en les que alertava que el Bages estava impulsant una zona industrial que passaria la mà per la cara a l’Anoia si aquesta no reaccionava. Conill diu que no s’ha explicat tot, i que en aquesta zona també hi ha un debat sobre el què s’ha de fer, i com s’ha de fer. Per això, Conill reclama diàleg al territori i definir una estratègia conjunta.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada