icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC) “si hi ha candidats que publiquen llibres per campanya electoral, jo podria publicar un llibre amb les excuses del govern per no fer el POUM”

L’actual portaveu i candidat dels republicans a les properes eleccions municipals ha sortit al pas de les declaracions de l’alcalde Marc Castells quan va dir que cap ciutadà s’havia dirigit a ell per demanar-li un nou POUM. Enric Conill apunta que pot ser que no hi hagi ciutadans que li demanen un POUM, però està segur que hi ha ciutadans que li han comentat les dificultats per trobar un pis de lloguer social pels seus fill o que hi ha massa superfícies comercials a la ciutat. L’alcaldable d’ERC explica que hi ha temes que tenen una afectació molt directa envers els ciutadans que s’han de planificar i donar solució amb un nou Pla General.

Enric Conill critica el govern municipal afirmant que “sempre s’ha dit que les majories absolutes són dolentes, perquè els govern moltes coses sense ser necessari pactar res. En el cas d’Igualada, però, és un govern que no ha fet res, i ha deixat el debat del POUM aparcat”.

tornar_radioIgualada