icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill escollit per l’assemblea d’ERC com a candidat per les properes eleccions municipals del 2019

Més de 100 militants han escollit en assemblea a l’arquitecte igualadí Enric Conill com a candidat d’ERC a les properes eleccions municipals. Conill ha apostat per “fer un gran equip que treballi per Igualada” i “sumar cada cop més gent per vertebrar un projecte transversal, aglutinador i amb voluntat de servei per tots els ciutadans”

L’assemblea local d’Esquerra Republicana d’Igualada, amb la participació de més de 100 militants, va proclamar dimecres passat al regidor republicà Enric Conill com a alcaldable per les properes eleccions municipals del 2019. Conill, de 37 anys i arquitecte amb despatx a la ciutat, és regidor d’Esquerra a l’ajuntament d’Igualada des del 2015 juntament amb Josep Maria Palau i Carolina Telechea.

Enric Conill va explicar que “la nostra voluntat és crear una alternativa amplia per la ciutat, que treballi per Igualada i al servei de les necessitats dels igualadins i igualadines” i que afronti “els reptes que tenim com a ciutat”. Conill també va destacar la “generositat” d’ERC en la seva aposta per obrir el partit “de bat a bat” i “sumar cada cop més gent per vertebrar un projecte transversal, aglutinador i amb voluntat de servei per tots els ciutadans”. Alhora, el regidor republicà també va apostar per una candidatura on es doni “continuïtat amb la feina que hem estat fent i que fins ara ha encapçalat el regidor Josep Maria Palau” a qui ha agraït “que al 2015 em vingués a buscar com a independent per formar part d’un projecte transformador i engrescador”. En aquesta línia, Palau ha volgut mostrar el seu “ferm compromís d’ajudar en tot el que calgui a la candidatura de l’Enric Conill, un perfil jove, preparat, solvent i amb molta capacitat d’aportar solucions efectives als reptes que tenim com a ciutat”.

Conill també ha reivindicat la feina feta durant aquests 3 anys “fent propostes i aportant solucions a les diferents problemàtiques de la ciutat”, i s’ha compromès a “seguir treballant per aconseguir un projecte de ciutat que respongui a les necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes d’Igualada”. A l’assemblea també hi ha assistit la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, qui ha mostrat el seu “suport” a Enric Conill i la Diputada al Congrés dels diputats i companya del grup municipal d’ERC Carolina Telechea, qui ha destacat el seu “compromís absolut amb la ciutat d’Igualada i la comarca des del Congrés de Diputats”.

Per altra banda, Josep Maria Palau ha explicat les valoracions i els motius polítics, professionals i personals pels quals no encapçalarà de nou la candidatura republicana i ha destacat el “ferm compromís d’ajudar en tot el que calgui a la candidatura”.

ENTREVISTA ENRIC CONILL

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada