icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill proposa busos llançadora fins a Castellbisbal per resoldre temporalment les mancances del transport públic d’ #Igualada

La proposta la fa ERC i les JERC de la capital de l’Anoia. Les dues formacions admeten que la gran prioritat és suspendre la concessió del servei de transport públic per carretera que actual té Monbús. Els republicans apunten que la proposta de bus llançadora seria temporal, fins que es pugui donar resposta al gran problema que pateix la ciutat amb el transport públic, i les conseqüències  que genera el mal servei de la Hispano Igualadina Monbus.

 El gran objectiu del bus llançadora amb Castellbisbal, segons ha explicat el número 3 de la llista d’ERC, David Prat, és que la connexió amb la línia R4 de Rodalies Renfe suposarà arribar al centre de Barcelona en una hora exacte, entre bus i tren. Al mateix temps també suposarà un estalvi econòmic perquè els usuaris passarien de les 6 a les 5 zones. Un altre dels aspectes que millora aquesta mesura és la diversitat de connexions que proporciona l’estació de Castellbisbal. Al marge de poder agafar la R4 en direcció Barcelona, l’estació també et permet fer connexions amb la R7 o R8 de Rodalies Renfe. Amb aquest ventall de connexions, els usuaris que hagin sortit d’Igualada, al marge de dirigir-se a Barcelona, també podrien connectar amb municipis com Manresa o Vilafranca del Penedès, on actualment el transport per carretera és molt insuficient.

tornar_radioIgualada