icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Entre el 23 de març i el 14 d’abril d’enguany s’han produït 180 defuncions a la Conca d’Òdena; els mateixos dies de l’any passat, 42

Entre el 23 de març i 14 d’abril d’enguany han mort, als 4 municipis de la Conca d’Òdena que havien estat confinats, 180 persones, segons dades de les funeràries. La xifra contrasta amb les persones que van perdre la vida entre aquestes mateixes dades del 2019, en què en van ser 42.

Aquestes dades les ha donat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, a la compareixença setmanal dels dimecres i dissabtes. El batlle ha afirmat que la tendència de la mortalitat va a la baixa, però tot i així ha ressaltat que les persones que perden la vida “continuen sent massa”. Castells ha fet una comparativa per setmanes, de manera que del 23 al 31 de març d’aquest any van morir 90 persones, mentre que l’any passat només en van ser 18. De la mateixa manera, de l’1 al 7 d’abril, el 2020 han mort 50 persones i al 2019 el nombre defuncions van ser 9. I finalment, aquesta setmana, del 7 al 14 d’abril, han perdut la vida, 40 persones, mentre que els mateixos dies del 2019 els morts van ser 15.

L’alcalde d’Igualada reclamat que es pugui fer una cartografia real de la situació de la Conca d’Òdena i per aquest motiu ha tornat a exigir que es facin tests a tota la població de la que havia estat la primera zona confinada de Catalunya.

tornar_radioIgualada