icon_radio

RÀDIO

BLOG

ENTREVISTA | El capità de l’Igualada Rigat, Ton Baliu, explica els motius per què ha decidit penjar els patins a final de temporada

Ton Baliu, ha assegurat en una entrevista al programa Temps afegit d’aquesta emissora que va accelerar la decisió de deixar la pràctica activa de l’hoquei patins després del partit que va disputar contra el Girona la setmana passada. Va ser un enfrontament en què l’equip arlequinat va perdre per 5 a 6 en rebre un gol a l’últim segon.

El jugador igualadí assegura que va escriure el comunicat amb una gran sinceritat i que ho volia fer el més aviat possible. Ha manifestat que un dels aspectes que el va marcar va ser la marxa de l’entrenador David Càceres al final de la temporada passada. També ha volgut deixar clar que és conscient que té 33 anys i que darrerament ha patit algunes lesions que no l’han permès jugar al cent per cent. A més, està esperant el seu segon fill i ha reconegut que prefereix dedicar el màxim temps a estar amb la família. Això sí, encara que ha anunciat que deixarà la pràctica activa de l’hoquei patins, el capità igualadí continuarà a l’Igualada Rigat fins a final de temporada.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera amb Ton Baliu

tornar_radioIgualada