icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

ERC a Igualada aposta per reformular el Rec.0

El candidat de la formació a l’alcaldia d’Igualada, Josep Maria Palau, considera necessari buscar punts d’acord entre Rec Stores, organitzadors de l’esdeveniment, i Igualada Comerç. Per a Palau, cal plantejar una nova fórmula de Rec.0 que generi més satisfacció i més beneficis als comerciants de la ciutat. En aquest sentit, des d’ERC proposen, per exemple, que els visitants no puguin aparcar directament al Rec i que es facin activitats a diferents punts de la ciutat, com per exemple, la zona nord o el mercat de la Masuca.

D’altra banda, els republicans aposten també per potenciar nous sectors industrials a Igualada, com per exemple, el de programari informàtic. Un altre dels sectors en els quals Igualada podria ser pionera, segons ERC a Igualada, podria ser el de la “fabricació avançada”. Segons els número 10 de la llista dels republicans, Toni Olivé, aquest sector no crearà molts llocs de treball, però almenys els que generi seran de qualitat.

Des d’ERC a Igualada asseguren que ells no crearan llocs de treball però sí el clima necessari perquè vinguin empreses a la ciutat que generin ocupació.

tornar_radioIgualada