icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC a Igualada busca candidat per a les municipals

En aquest sentit, l’actual número dos a l’Ajuntament d’Igualada, Joan Requesens, hauria informat a la direcció del partit que ell NO assumirà ser cap de llista d’ERC a Igualada per motius laborals i familiars. I és que l’actual portaveu de la formació, Joan Torras, que ja va anunciat fa mesos que no es tornarà a presentar, apostava per Joan Requesens per encapçalar la llista republicana. La decisió del número 2, però, s’ha conegut fa unes setmanes.

Torras diu que Requesens ocuparà un lloc preferent a la llista, tot i la renúncia a encapçalar-la en les eleccions municipals de l’any vinent. Els republicans ja sabien des de principi del mandat que Torras no seguiria.

Pel que fa al trasllat del supermercat ALDI a l’entorn de l’Estaci´´o de Busos, Joan Torras admet que pretenien allunyar la gran superfície de la zona habitada, però reconeix que diferents informes tècnics ho desaconsellaven.

Torras diu que el temps els donarà o treurà la raó sobre el posicionament d’ERc en aquest tema, però remarca que si el trasllat de l’ALDI no es produiex, haguès estat impossible dotar la ciutat d’una nova sortida de busos des de l’estació de l’extrem est del Passieg Verdaguer.

tornar_radioIgualada