icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC a Igualada presenta el seu projecte de ciutat basat en la democràcia participativa i en la transparència

Sota el lema “Vivim junts, decidim junts”, els republicans han donat a conèixer el seu projecte de ciutat per als propers 8 anys. Un model que volen fer comptant amb la participació de la gent, obrint de bat a bat el partit i basant-se en un compromís ètic i de servei a la ciutat d’Igualada. El candidat dels republicans a l’alcaldia de la capital de l’Anoia, Josep Maria Palau va explicar també alguns dels projectes de ciutat que volen tirar endavant com ara un nou POUM, destinar més recursos a serveis socials, millorar les connexions en tren a Barcelona i treballar per reduir la taxa d’atur. En aquest sentit, el candidat d’ERC a l’alcaldia d’Igualada va assenyalar que cal crear una taula de treball que aplegui els diferents agents socioeconòmics amb l’objectiu de crear llocs de treball. Tot plegat, els republicans ho volen tirar endavant sota el paraigua d’un compromís ètic i de servei amb Igualada que es fonamentaria en diferents punts com ara: transparència, igualtat, retribucions raonables, participació i eficiència.

Aquest projecte es va presentar divendres, al vespre, davant d’un Ateneu Igualadí ple. L’acte va comptar amb la presència de l’equip que es presentarà a les eleccions municipals d’Igualada, i també de la Secretària General d’Esquerra, Marta Rovira, qui va destacar que les eleccions del proper 24 de maig, són una primera volta de les del 27 de setembre i cal votar en aquesta clau.

Tota la informació referent als candidats d’ERC a les eleccions municipals i el projecte de la formació es pot trobar al web www.ercigualada2015.cat.

 

tornar_radioIgualada