icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC a Igualada veu difícil entrar en un govern municipal si CiU no canvia

El portaveu del grup municipal d’ERC, Josep Maria Palau, en declaracions a Ràdio Igualada ha explicat que no contemplen entrar al govern municipal tal i com ha deixat entreveure l’alcalde d’Igualada en diferents ocasions. Palau considera que tenen un programa electoral que volen realitzar, i no veuen en el govern municipal una actitud adient per sumar esforços entre CiU i ERC.

Josep Maria Palau remarca que veuen complicada qualsevol entesa amb el govern municipal quan aquest ha rebutjat totes les propostes que fins ara els ha plantejat ERC. Palau diu que CiU hauria de canviar molt per arribar-se a plantejar entrar en un futur govern, i reconeix millor sintonia amb alguns dels partits de l’oposició. El portaveu republicà també ha deixat clar que no res a veure l’acord entre CiU ERC per presentar-se com a Junts pel Sí a les passades eleccions del 27S amb el que passa a nivell local.

ERC reconeix que el seu paper està a l’oposició, i esperen que al llarg d’aquests 4 anys els ciutadans puguin valorar les propostes de la seva formació per convertir-se en alternativa de govern de cara el 2019. Aquestes declaracions les ha fet al d’Interès Municipal de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada